EnglishSlovenian

V košarici ni izdelkov.

Splošni pogoji

 

Plačilne metode oz. ponudba

Našim strankam ponujamo sledeče načine plačil:

 • Po oddanem povpraševanju vam bomo posredovali predračun z vsemi podatki.
 • Plačilo po povzetju – Plačilo po povzetju je primerno, če želite plačilo ob prevzemu naročenega blaga, ta storitev je omejena na vrednost nakupa 100,- €.
 • Plačilo s plačilnimi karticami Mastercard, Visa, Diners, Paypal
 • Plačilo na obroke za imetnike kartic NLB in Diners
 • Poslovni najem Grenke
 • Leasing NLB Lease&Go

Iz tehničnih razlogov so v spletni trgovini omogočena le plačila s plačilnimi karticami, po povzetju in po predračunu. Za vse ostale možnosti plačil nam posredujte povpraševanje.

Do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročeni izdelki v lasti Storma, Igor Meglič s.p., čeprav so že bili dostavljeni kupcu. V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima Storma, Igor Meglič s.p. pravico, da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem stanju.

Ponudnik izda račun, ki je veljaven dokaz za reklamacijo oz. garancijo.

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV. Ob zaključku nakupa v spletni trgovini se prišteje v trenutku nakupa veljaven DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Navedene cene veljajo le za nakupe v Spletni trgovini Storma, Igor Meglič s.p. in se lahko razlikujejo od cen v razstavno-prodajnem salonu Storma, Igor Meglič s.p. ali cen navedenih v drugih medijih.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Če cena na strani ni vpisana Vam bomo poslali ponudbo z ceno.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije, ki se med sabo lahko razlikujejo, so navedeni oz. veljajo do razprodaje akcijskih zalog.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@storma.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Vračilo blaga v roku 14 dni od dobave se smatra za odstop od pogodbe. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne kupnino brez stroškov dostave v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Omogočamo tudi zamenjavo izdelka iz našega prodajnega programa, po dogovoru. V primeru menjave stroške poštnine krije kupec.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

Storma, Igor Meglič s.p.

Ob Blažovnic 29 b

2341 Limbu

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Naštete organizacije nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od dobave blaga, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Garancija

 Vsi izdelki v Spletni trgovini Storma, Igor Meglič s.p. imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele na sedežu podjetja Storma, Igor Meglič s.p.. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na naš servis Storma, Igor Meglič s.p.. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji, navedeni na garancijskem listu. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material kot so jermeni, ležaji, žarnice, baterije, tekočine itd. Garancija se uveljavlja s kopijo računa. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku, bomo na servisu odpravili brezplačno. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno.

Garancija preneha veljati v naslednjih primerih:

 • neupoštevanje navodil za uporabo
 • popravilo, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
 • vgraditev neoriginalnih sestavnih delov izdelka,
 • malomarno ravnanje z izdelkom,
 • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev ali tokovnih sunkov po krivdi kupca oziroma tretje osebe

V primeru, da želite dodatne informacije v zvezi z garancijo se lahko obrnete na info@storma.si.

Dobavni rok

Spletna trgovina Storma, Igor Meglič s.p. želi čim bolj ustreči željam vseh kupcev, zato vam kupljeno blago iz blagovnih skupin orodja in merila v vrednosti nad 200€ pošljemo brezplačno na vaš naslov. Za vse ostale blagovne je brezplačna dostava od vrednosti 750 €.  Če je izdelek na zalogi, je dobavni rok največ dva delovna dneva od prejetja elektronskega obvestila na vaš e-poštni naslov, da je vaše naročilo odposlano, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

Cenik dostave

Cenik dostave po Sloveniji

Blagovna skupina

Vrednost naročila

brez DDV

z DDV

Orodja, Merila

Do 200 €

4,50 €

5,49 €

Več kot 200 €

Brezplačno

Vse ostale skupine

Do 750 €

30,00 €

36,60 €

Več kot 750 €

brezplačno

Za dostavo na druge lokacije nam pošljite povpraševanje.

Cena, zaloga ter podatki o artiklu

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, objavljenih na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletnih straneh. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za vsa vprašanja ali dvome nas prosim kontaktirajte in pripravili vam bomo obvezujočo ponudbo.

Pritožbe in spori

 Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@storma.si ali po klasični pošti na naslov:

Storma, Igor Meglič s.p.

Ob Blažovnici 29b

2341 Limbuš

 Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.